Update cookies preferences Konyhahatfal.hu - Gyakran Ismételt Kérdések
Termékekkel kapcsolatos kérdések

Képpel/dekorációval kapcsolatos kérdések

Rendeléssel kapcsolatos kérdésekTermékkel kapcsolatos kérdések

Elrepedhet a konyha hátfal?
Nem. A BombexHome konyha hátfalak edzett üvegből készülnek, így a repedés ki van zárva. Csak a sík üvegek repedhetnek, az edzett üveg konyha hátfalak törés esetén apró pici darabokra esnek szét, de falra ragasztott konyha hátfalat rendeltetés szerű napi használat mellett nem törnek el.

Halottam, hogy a konnektorok mentén keletkezhet repedés, ez igaz?
Nem. Az edzett üvegből készült konyha hátfalak esetén a repedés nem lehetséges. A sík üvegekre jellemző, hogy a rosszul felhelyezett konnektorok feszítik az üveget és a keletkező fezsültség miatt elrepednek. Edzett üveg esetén ez nem fordulhat elő.

Megsérülhet a dekoráció?
Nem. A BombexHome konyha hátfal ragasztási oldala van nyomtatva, így a dekoráció nem hozzáférhető. Mielőtt a nyomtatás az üvegre kerülne, használunk egy saját fejlesztésű tapadóhidat, mely biztosítja a nyomat üveghez való megfelelő tapadását.

Előfordulhat, hogy átlátszik a ragasztás?
Nem. Olyan esetekben fordulhat ez elő, ha nem megfelelő a termék minősége dekoráció szempontjából. A BombexHome konyha hátfal utolsó dekorációs rétege az úgynevezett fedő fehér réteg mely azon túl, hogy pótolja a nyomtatásból hiányzó fehér színeket, teljesen megszűnteti az üveg és a dekoráció átláthatóságát.

Meg lehet karcolni a konyha hátfal üveget?
Sajnos igen. A nem megfelelő ápolás mellett megsérthető az üvegfelület, azonban ez megfelelő takarítás mellett nem fordulhat elő. Megrendelőinknek a termék mellé használati útmutatót adunk, melyben leírjuk a takarítás egyszerű, gyors és biztonságos módját.

Hő okozhat problémát?
Megfelelő napi használat mellett nem. Az indukciós és az elektromos főzőlapok nem bocsájtanak ki akkora hőt mely problémát okoznak az üvegben vagy a dekorációban. A gáztűzhelyeket nagyobb odafigyeléssel kell használni. A gáz kék lángja olyan magas hőmérsékletű, hogy kárt tehet a konyha hátfal üvegében és a dekorációban is. Ha nem megfelelően helyezzük el az edényt a tűzhelyen és a gázrózsa kék lángját az edény kivezeti, és a láng közvetlenül az üvegfellettel érintkezik hosszabb ideig, akkor enyhén megolvadhat az üveg, és a dekoráció is megbarnulhat. Rendeltetésszerű használat mellett gáztűzhely esetén sem lehet semmi probléma.

Idővel kifakulhat a dekoráció?
Nagyon sok évig nem. A konyha hátfalak közvetlen UV nyomtatással készülnek, így nagyon hosszú ideig nem fakulnak ki még kültéren sem, de a konyha hátfalak beltéren kerülnek felhasználásra.

A konyha hátfal közvetlen nyomtatással készül vagy fólia kerül az üvegre?
A BombexHome konyha hátfalak közvetlen nyomtatással készülnek, így sokkal tartósabbak, mint a fóliázott változatok.

Képpel / dekorációval kapcsolatos kérdések

Milyen segítséget kapok a képválasztáshoz?
A konyha hátfal rendelés mellé igény esetén valósághű látványtervet készítünk a konyhabútorról, hogy segítsük a végleges dekoráció kiválasztását.

Milyen képek közül lehet választani?
Szinte bármilyen kép szóba jöhet aminek megfelelő a minősége a konyha hátfal méretére igazítva.

Saját képet kérhetek a konyha hátfalra?
Igen. Fontos, hogy a kép minősége alkalmas legyen a nyomtatásra, illetve a képarány alkalmas legyen arra, hogy kitöltse a konyha hátfal területét. Van azonban arra lehetőség, hogy több kép felhasználásával készítsünk egy olyan képet, ami már alkalmas arra, hogy a konyha hátfalra kerüljön. Saját képek esetén nagyon népszerű a montázs dekoráció készítése.

Egyedi elképzelésemet is megvalósíthatom?
Igen. Szívesen készítünk fotót, vagy grafikát egyedi elképzelés alapján.

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

Mennyi idő alatt készül el a konyha hátfal?
15-20 munkanap, azaz 3-4 hét. Ha minden feltétel adott, tehát a megrendelés véglegesítésre került, a végleges dekorációt kiválasztottad, akkor a gyártási idő körülbelül 3-4 hét. A gyártási idővel kapcsolatban részletesen az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Mikor és mennyit kell fizetni?
A megrendelés véglegesítéséhez a végleges ajánlat szerinti 50% előleget kell megfizetni, a beépítést követően pedig a fennmaradó 50%-ot.

Vidéken is kérhetek felmérést és beépítést?
Igen. Magyarország teljes területén vállalunk munkát.

Megvehetem csak a terméket szállítás beépítés nélkül?
Igen. Megvásárolható külön csak a konyha hátfal termék is.

BEX Home Kft. 2024.