Szeretnél egy üveghátfalat a konyhádba?

Először egy tájékoztató jellegű árajánlatot készítünk az általad megadott méretek alapján, mely tartalmazni fogja a konyha hátfal gyártási árát és az opcionális költségeket. Ha elfogadod az ajánlatot, akkor egyeztetünk egy időpontot helyszíni felmérésre. A helyszíni felmérésen felvesszük a gyártási méreteket, és ha szeretnél látványtervezést is rendelni, akkor megbeszéljük a grafikai lehetőségeket is.

Amint beérkezik az előleg számlánkra, elkezdjük az üveg szabását, és edzését. Ez egy 8-10 munkanapos folyamat, mely alatt párhuzamosan a grafikával is tudunk foglalkozni. Ha kértél látványtervezést is az üveghátfalhoz, akkor nem kell aggódnod: a legtöbb megrendelőnk nem az első körös látványtervek közül választ. Ilyenkor még van lehetőség módosításra, jelezheted nekünk különleges kéréseid is.

Küldhetsz saját képet, válogathatsz a képügynökségi partnerünk képei közül, de megadhatsz nekünk teljesen egyedi elképzeléseket is (tettünk már lángokat absztrakt hullámra, vagy őzikét az erdőbe, átszínezünk virágokat, vagy ha kell új épületeket teszünk egy városképre, hogy a kép kitöltse a rendelkezésre álló helyet). Ez az oda-vissza emailezés addig megy, amíg nem találsz rá az igazira, arra a képre, amit hosszú éveken keresztül szívesen nézel a konyhádban. Ezek díjáról a felmérésen vagy emailben tudunk tájékoztatást adni, a konkrét grafikai igény ismeretében.

Az általunk kiadott ajánlatban szereplő végösszegtől csak akkor térünk el, ha változik a megrendelés mennyisége, kialakítása.
Ha sikerült a képválasztás, és közben megérkezett az üveg a gyártóüzemünkbe, elkezdjük a dekorációs munkafolyamatot. Ennek első lépése a korrektúra elfogadása. A korrektúra egy képfájl, amit emailben küldünk el Neked. Ezen ellenőrizni tudod a kép elhelyezkedését az üvegen, illetve 100%-os nagyításban végig tudod nézni a kép minden részletét. Ez azért fontos, mert az általad jóváhagyott képen mi már nem módosítunk, így minden, ami a korrektúrán szerepel, rajta lesz az elkészített üvegterméken is.

Az egyetlen, amit nem tudsz így ellenőrizni, azok a pontos színek. Az üvegen megjelenő színeket számtalan tényező befolyásolja, de ezekről minden megrendelőnknek külön tájékoztatást is küldünk. Amit most tudnod kell, az annyi, hogy rendelhetsz tőlünk termékmintát, melyet postán küldünk el, így a végleges helyén tudod ellenőrzni a színeket is.

Sőt! Arra is lehetőség van, hogy előzetes időpontegyeztetés után üzemünkben eltöltsünk együtt néhány órát, mely során különböző színbeállításokkal kísérletezünk, és így segítjük a végleges választást. Ezt követően már "csak" a gyártás van hátra. A művelet során szigorúan betartjuk az üvegdekorációs rétegrendet, és a késztermék több minőségellenőrzési folyamaton is keresztül megy.
A sikeres gyártást követően időpontot egyeztetünk a beépítésre. A beépítés általában 1-2 óra, pontosan érkezünk, és rendet hagyunk magunk után. Ekkor adjuk át a termékekhez kapcsolódó dokumentációt is, valamint sor kerül a végső elszámolásra. Az, hogy a helyszínen készpénzben fizetsz, vagy utólag átutalással, csak rajtad múlik. Számunkra fontos a maximális elégedettséged, ezért ha kibővített garanciát szeretnél, azt még ekkor is jelezheted.
Ajánlatot szeretnél? Kattints ide!

Kérdéseid vannak? Keress fel minket Facebookon, vagy emailben: info@bombexhome.hu, vagy telefonon a +36 1 999 0133-as telefonszámon.
BEX Home Kft. 2024.