Update cookies preferences Konyhahatfal.hu - Inspirációk
Nézd meg legkedveltebb témaköreinket, hogy inspirációt gyűjthess a konyha hátfaladhoz.


Absztrakt hullám
Dinamika a konyhába

Az egyik legkedveltebb konyha hátfal dekoráció, hiszen rengeteg színben elérhető így a legtöbb konyhabútorhoz és környezetéhez kiválóan passzol. A hullámok íve lendületet és dinamikát kölcsönöz a konyhának, egyértelműen feldobja a konyhabútort és környezetét.


Tovább a témakörre
Bor & Koktél
Jókedv és vidámság

A hétvégi kikapcsolódás elengedhetetlen kellékei. Vidám hangulatuknak köszönhetően a szürke hétköznapokba is lehet egy kis hétvégi lazulást csempészni. Kontrasztos színviláguk miatt egészen egyedi kinézetet kölcsönöznek a konyhának.


Tovább a témakörre
Fű & Fa grafikák
Minimál természet

A legtöbb esetben fehér háttéren elhelyezkedő fűszálak, fatörzsek, falevelek megnyugtató hatásúak. Ez a témavilág is behozza a természetet a konyhába, ám sokkal szolidabban, mint egy természetkép, vagy a gyümölcsös, virágos hátfalak. Minimál stílusú konyhákba ideális választás lehet.


Tovább a témakörre
Fűszeres dekorációk
Fűszerezd meg konyhád!

Ki ne szeretné a jó fűszereket a konyhában? Mi ugyan nem tudunk bazsalikomot szórni a bútorodra (talán nem is bánod), de egy jó témájú üveghátfallal meg tudjuk fűszerezni a konyhád.


Tovább a témakörre
Gyümölcs
Édes finomságok

Különböző színű gyümölcsöket a szivárvány minden árnyalatában lehet találni, és ami a legjobb, az egyes gyümölcsök képeit bárhogy össze lehet kombinálni. Általában fehér háttér előtt alkalmazzuk őket, olykor épp vízbe hullanak, vagy már víz alatt vannak. A színek sokfélesége miatt bármilyen konyhához illeszkedő képet lehet szerkeszteni.


Tovább a témakörre
Kávé
Kávéházi hangulat a saját konyhádban?

A kávézás élménye meghatározó sokak számára. Nekik lehet jó választás a kávés téma: amellett, hogy egy kedves elfoglaltságra emlékeztet, még jól is mutat. A barna és zöld színek nyugtató hatásúak, néhány felirattal kiegészítve pedig akár kávéházi hangulatot is lehet teremteni a konyhában.


Tovább a témakörre
Kő & márvány
Elegáns és praktikus

A kő és márvány textúrák természetes hatásúak, és rengeteg színben elérhetőek. Azok számára előnyös, akik szeretnének egy kis színt csempészni a konyhába anélkül, hogy bármilyen konkrét témát ábrázolna a kép. A különböző színű márványokon túl rengeteg téglafal, kőfal is elérhető.


Tovább a témakörre
Konyhai grafika
Kreatív ötletek a hátfalon

Tányérok, evőeszközök, konyhai kiegészítők, és ételek, italok stilizált képe. Mit lehet ebből kihozni? Egy jó kis konyhai grafikát. Előnye, hogy bármilyen színnel, bármilyen méretben elkészíthetőek, így az összes konyhába lehet egy jó képet szerkeszteni.


Tovább a témakörre
Mediterrán
Mediterrán hangulat a konyhába

A boldogság és az élet színei. A témakör képeiből árad a mediterrán életérzés, a könnyedség, a stresszmentesség. Az apró utcák hangulata, a macskakövek, a leanderek, vagy a házfalakon kúszó növények látványa egy egész más világba repíti az embert. Fekete-fehérben szigorúan tilos, de fekete-fehér konyhákat is feldob.


Tovább a témakörre
Szőnyegezhető minták
Minden konyhába, minden méretben

A szőnyegezhető minta legnagyobb előnye, hogy akármekkora méretben folytatólagosan lehet legyártani. Nem kell attól félni, hogy a felugráshoz, vagy a konnektorhoz milyen grafikai elem kerül, hiszen ebben az esetben az összhatás a lényeg.


Tovább a témakörre
Levelek & növények
A zöld a természet színe

A zöld szín számtalan árnyalata jeleníthető meg a témakör segítségével. A legtöbb esetben fehér háttér előtt alkalmazzuk ezeket a képeket, így barna és szürke vezető színek mellé is kiválóan alkalmas, sőt, akár fehér konyhába is. Ráadásul a zöld szín nyugtató hatású.


Tovább a témakörre
Pitypang
Kedvesség és báj üvegen

Kevés olyan bájos növény van, mint a pitypang. A könnyedséget szimbolizálja, a boldog gyermekkort juttatja az eszünkbe. Ráadásul dizájn szempontjából is tökéletes: semleges színeit könnyen fel lehet dobni egy színes háttérrel, de fekete-fehéren is jól mutat.


Tovább a témakörre
Távolkelet
Egzotikus hangulat és tájak

Egzotikus téma, nem csak egzotikus konyhákba. Ha vonzódsz a távol-kelethez, akkor ezt a témakört Neked találtuk ki. Ha már jártál arra, akkor biztosan örök emlék marad, akár a konyhádban is, ha viszont még előtted van az út, akkor plusz motiváció lehet egy ilyen hátfal, ami minden nap emlékeztet a céljaidra.


Tovább a témakörre
Természetkép
A természet közelsége az üveghátfalon

A városi forgatagban és rohanásban az ember sokszor szeretne kiszakadni a természetbe, de a sűrű napi beosztás ezt csak ritkán teszi lehetővé. A természet szerelmeseinek jó választás lehet egy természetkép.


Tovább a témakörre
Városkép
Energizál és motivál

Az utazás a szabadság jelképe. Mindenkinek van egy kedvenc városa, ahová szívesen eljutna vagy épp visszamenne. Egy városkép a nyújtott látványon túl a személyes kötődés miatt is kiváló választás a konyha hátfalra.


Tovább a témakörre
Virág
Vidám színek és kedves formák a konyhában

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás. Kifinomult design, természetközeli élmény a konyhában. A színekből és az elrendezés lehetőségeiből adódóan számtalan különböző grafikát lehet megalkotni.


Tovább a témakörre
Vízpart
A víz az élet forrása

Egy kellemes nyaralás emléke a legborúsabb napokat is feldobja. A témakör vezető színei a kék, zöld és a türkiz különböző árnyalatai, amit olykor egy kis zöld vagy bézs, barna, sárga dob fel. A minimálnál több, a nagyon színesnél kevesebb, bár azért mindkét stílushoz lehet megfelelő vízparti képet találni.


Tovább a témakörre
Zen
Harmónia és nyugalom

Bambuszok, kavicsok, esetleg virágokkal és vízzel kiegészítve. Pasztel színei miatt nem túl harsány témakör, de az is megoldható, hogy néhol élénk színekkel dobjunk fel egy-egy képet. Jellemző ezekre a dekorációkra a harmónia, a nyugalom és a természet közelsége.


Tovább a témakörre
BEX Home Kft. 2024.