A nyomtatott üvegnek számtalan felhasználási helye és módja létezik. A rengeteg választható képnek köszönhetően nem kell azért aggódnod, mert nem találsz megfelelő grafikát az általad megálmodott enteriőrhöz. Az alábbiakban bemutatunk néhány lehetőséget:

ÜvegfalpanelA nyomtatással dekorált üveg falpanel egy olyan faldekorációs lehetőség, mely teljesen eltér az eddig megszokott megoldásoktól. Az üveg falpanellel dekorálhatunk teljes falfelületeket, vagy csak bizonyos falrészeket, ahogy a helyiség adottságai, és a dekoráció engedik. Egy biztos, a nyomtatással dekorált üveg falpanel bármelyik élettérben használható és mindenhol igazán exkluzív megjelenésű. Legyen szó lakásfelújításról vagy új építésről, az üveg falpanel egy olyan faldekorációs lehetőség, amely minden lakás elengedhetetlen dekorációja.

Zuhanykabin üvegbőlAz üveg fürdőszobai felhasználása nem új dolog, de nyomtatott üveghátfallal kombinálva még mindig nagyon trendi. Legyen szó víztiszta üvegkabinról, vagy képpel dekorált zuhany hátfalról, rengeteg különböző megoldás létezik. Fürdőszobában azt sem szabad elfelejteni, hogy az üveg rendkívül praktikus: nem szívja meg magát vízzel, könnyen tisztán tartható, és egy jó képpel teljesen egyedivé tehető.

ÜvegajtóAz eddig megszokott savmart, vagy homokfújt üveggel szemben a nyomtatással dekorált üvegajtó gyakorlatilag bármilyen színes képpel dekorálható, legyen szó fotóról, rajzról, vagy mintáról. Többé nem jelent akadályt egy üvegajtót úgy dekorálni, hogy az kellőképpen kiegészítsen egy enteriőrt.

BEX Home Kft. 2023.